18 Maj

TRASSEL

”Trassel” är skriven av Amir Barghashi och pågår hos en fotograf där publiken får följa två historier/två scener. En man har fotograferat sig i en fotostudio för att uppdatera sitt id-kort. Men när han får se sitt framkallade foto blir han förbryllad, fotot föreställer ju någon annan. Manen är upprörd över att myndigheterna inte kommer att godkänna hans identitet, på grund av den felaktiga bilden, och att han missar sin del av föräldrarnas arv. Fotografen visar dock datum och fotonummer och belyser att fotografiet är mannens och ingen annans. Denna konflikt upprepas även med andra kunder.

Information om arrangemanget:

Pjäsen behandlar aktuella ämnen som identitet, förvirring, stress och kulturella missförstånd. En svart komedi på persiska. 90 minuter med 20 minuters paus

Mer info:
http://www.teatersat.se

Datum: 2019-05-18

Tid: 19:00

Plats: Sundbyberg, Bristol

Biljettinfo:

Biljetter 120:- plus serviceavgift. Scenpass/pensionär 80:- Biljettkassan och kafé öppnar 1 timme innan föreställningens början. Biljettköp är alltid billigast på nätet, vid direktköp på plats i biljettkassan tillkommer serviceavgift med 25:- per biljett.

Köp biljett

Scenpasserbjudande: 20:-