26 Apr

Ludvéns vattenskräck

Den 9, 11 och 26 inleder Karolina Wiell från Uppsala universitet med ett föredrag om "Bad mot lort och sjukdom". Den 15, 17 och 23 inleder vi med en monolog av Anton Tjechov: "Om tobakens skadlighet". Efter inledningen tar vi paus för fika om man vill, medan vi bygger om på scenen. Tid inklusive paus ca 90 minuter. Obs Föreställningarna ges kl 19:00 förutom 26/4 då den börjar 19:30

Information om arrangemanget:

Hushållerskan Malla och husan Aina har just badat då de blir utskällda av en gäst på gården vid namn fröken Nådén. Just när hon hängt upp sin peruk och gått in i bastun kommer trädgårdsmästarn Ludvén dit. Han hatar att bada men är dit kommenderad av hustrun. Aina beslutar sig för att spela honom ett spratt och lurar i honom att hans hustru är inne bastun. Detta spratt sätter igång en hel kedja av förvecklingar där Ludvén tror att fröken Nådén blivit kär i honom. Hon i sin tur är övertygad om att hon uppvaktas av unge forstmästaren Redér. Denne dras i själva verket till Ulla.

Mer info:
http://www.teatersat.se

Datum: 2019-04-26

Tid: 19:30

Plats: Sundbyberg, Bristol

Biljettinfo:

Ordinarie pris 140:- Scenpass 100:- (en biljett per scenpass och skall uppvisas vid entré) Serviceavgift tillkommer.
Alltid billigast att köpa biljetter på hemsidan! Vid köp av biljetter direkt i biljettkassan på Kulturscen Bristol tillkommer serviceavgift 25:- per biljett.
Biljettkassa och Kafé öppet från kl 18:00.

Köp biljett

Scenpasserbjudande: 40:-