Välkommen på kursen ”hemsida för Riksteaterföreningar”

I våras arrangerade Riksteatern Stockholms län tillsammans med Riksteatern Sörmland en uppskattad kurs i TF-sidorna under ledning av Henrik Broman. På efterfrågan bjuder vi nu in till ytterligare en kurs med Henrik Broman, denna gången lär vi oss om Riksteaterföreningarnas hemsida.

När: Lördagen den 29 oktober
Tid: Kl. 10.00-15.00 (ink lunch)
Var: Södra Teatern, Riks City
För vem: Alla föreningar som är medlemmar i Riksteatern Stockholms län eller Riksteatern Sörmland
Kostnad: Gratis

Max 15 deltagare så först till kvarn.

Alla riksteaterföreningar har en hemsida som är automatiskt genererad utifrån den information om föreningen som ligger inlagt i de gemensamma systemen (http://föreningensnamn.riksteatern.se). Men hur gör man om man vill utveckla sidan vidare? Kanske skapa en blogg, lägga upp bilder på styrelsen, mingelbilder från senaste föreställningen och snygga till sidan så att den stämmer överens med de färger och symboler som föreningen själv har valt? Under ledning av Henrik Broman från Riksteatern får du det stöd som behövs för att själv hantera den egna hemsidan. Det finns några lånedatorer men har du möjlighet att ta med egen dator så är det bra.

För föreningar som medlemmar i Riksteatern Sörmland utgår reseersättning. Kontakta Charly för info om hur du ska gå tillväga gällande detta.

Anmälan senast den 25 oktober till charly.wassbergborbos@riksteatern.se.

Ange följande i anmälan (anmäler du fler än dig själv så ange även denna info för dem)

Namn:
Teaterförening:
Telefon:
Tar med egen dator (ja eller nej):
Matallergier: