Välkommen till Scenhöst i Hallunda 17 september

Många av er har tidigare varit på höstsamlingar t ex. på Nynäs eller på Wik/i Uppsala. Nu flyttar arrangemanget in till vårt gemensamma Riksteaterhus i Hallunda. Alla förtroendevalda från Riksteaterns medlemsföreningar i Stockholms län, Sörmland, Gotland, Östergötland och Uppsala län är välkomna att anmäla sig till dagen. Vi hoppas att ni ska få goda idéer, matnyttig information och massor med inspiration under trevliga former

Kortfattat ur programmet
10.00                   Registrering och kaffe
10.30                   Välkommen och presentation av dagen och varandra
11.00                   Jämlikhet, mångfald och Riksteatern
12.30                   Lunch
13.15                   Två valbara alternativ
1. Rundvandring i Riksteaterns lokaler – toppen för dig som är ny i styrelsen men naturligtvis får vem som helst följa med!
2. Smygtitta på en repetition – information om vilken föreställning det blir, kommer att läggas upp på anmälningslänken inom snar framtid
14.10                   Tre valbara alternativ
1. Ljus – både det praktiskt/tekniska arbetet och det konstnärliga arbetet med ljusdesign. Under ledning av Jenny Larsson.
2. Från idé till turné – en dramaturg berättar om sitt arbete med att välja pjäser, Carl-Johan Karlsson om det konstnärliga arbetet och våra distriktsansvariga Marie Höglund och Katrin Ylander informerar om bokningsförfarande och turnéläggning.
3. Organiserat mingel – Erfarenhetsutbyte om några utvalda aktuella områden – relevanta frågor utlovas men ange gärna vid anmälan om du har ett ämne du vill ta upp.
15.30                   Eftermiddagskaffe med summering av dagen 

Fullständigt program och info finns här.
Anmälan görs på Riksteatern Östergötlands hemsida www.ostergotland.riksteatern.se och sista anmälningsdag är den 7 september!

 

För information t ex om samåkning, reseersättning och annat se anmälningslänken eller kontakta Charly Wassberg Borbos, tfn 073-063 66 08, charly.wassbergborbos@riksteatern.se